MILOMIR MARIĆ DANAS UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA DOK RADI JEDNU STVAR: Mnogi nisu mogli da VERUJU ŠTA VIDE

Pravoslavni vernici se uveliko pripremaju za predstojeći Vaskrs, a osim farbanja jaja, koja se tradicionalno šaraju na Veliki petak, u domaćinstvima širom Srbije priprema se i praznična gozba, te su marketi i pijace ovih dana krcati.

Kao i mnogi hrišćani, novinar Milomir Marić, danas je pazario potrebštine za praznike, a mediji su ga uhvatili u centru Beograda, na jednoj od najpoznatijih prestoničkih trgovina, Bajlonijevoj pijaci.

Nema sumnje da se u domu Milomira Marića vodi računa o svakom detalju kada se organizuju veliki hrišćanski praznici, što je i dokazao kupovinom buketa svežih lala na pijaci.

Inače, Marić je više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, a uprkos tome što nikada nisu krunisali svoju ljubav brakom, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova sa javne scene.

U javnosti se retko pojavljuju kao par, zajedničke intervjue daju još ređe, ali na osnovu fotografija koje Vesna s vremena na vreme objavi na svom Instagramu, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

Add Comment