U JUGOSLAVIJI SE ZNALO KO JE VLADO, BIO JE STRAH I TREPET, A ŽENE SU PADALE PRED NJIM: Evo kako DANAS IZGLEDA

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Čuveni muzičar Vlado Kalember 12 godina bio je u braku sa tri decenije mlađom Anom Rucner.

Mnogi su spekulisali da je jedan od glavnih razloga bila velika razlika u godinama, a razvod je bio ispraćen i jednim skandalom. Naime, pisalo se da je Ana imala aferu sa Nikom Bulićem, koji je tada bio predsednik Hrvatske turističke zajednice.

Već dve godine slušam tračeve da mi je Niko Bulić ljubavnik. Kada sam to prvi put čula, sela sam s Vladom i rekla mu šta se događa. Na što mi je on odgovorio: “A šta si očekivala? On je muškarac, a ti si mlada žena”. S tim živim već dve godine, nije mi neugodno, ali to je totalna glupost – izjavila je Ana Rucner u jednom intervjuu koja je isticala da je patila nakon rastanka.

Razvod možda tek sad proživljavam. Smatram velikim neuspehom razvod braka i na neki mudar način pokušavam da ne pokažem koliko to zaista osećam. To ne može biti nešto lepo, nego je… Eto, poraz – rekla je tada Ana.

Iako se pevač od tada nije oglašavao on je prvi put progovorio o razlozima razvoda sa mlađom suprugom.

Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i “prišiveno”. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara – rekao je Vlado za 24sata.hr koji je i danas u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom.

Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije večno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uveren sam da bi se svaki brak kad tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog veka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka – istakao je.

Vlado je istakao da mu je dete najljepše što mu se u životu dogodilo.

Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost – rekao je pevač.

Add Comment