TRESLA ZADNJICOM! Jovana Jeremić se uvukla u skandalozni kombinezon, zaigrala i spuštala se do poda u jutarnjem

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Naime, Jovana se pojavila u kombinezonu na kom su bile novčanice dolara, ali sa njenim likom.

Mnogi su prokomentarisali da ovako nešto još nisu videli, a Jeremićeva je ponosno prošetala kombinezon.

Dolar sa mojim likom – napisala je voditeljka uz snimak na kom se uvijala i tresla zadnjicom.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić navodno je dobila ponudu da snimi pesmu, a kako dalje navode domaći mediji, vlasnici lokala utrkuju se da je zovu da kod njih ima svoj prvi nastup.

Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi “plavi haos”, ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to – rekao je izvor za “Espreso”.

Jovana Jeremić sada je za pomenuti portal potvrdila navode izvora.

Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo “kraljica bakšiša”. Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno.Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa – otkrila je voditeljka.

Add Comment