ZBOG DEČKA JE BRIJALA GLAVU, BILA TEŠKO BOLESNA I TUKLA SE U VEZI: Zerinu sada oženio GRK, živi SAN i izgleda OVAKO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bivša zadrugarka Zerina Hećo stala je na ludi kamen prošle godine nakon brojnih skandala koji su je pratili. Ona sada uživa sa bogatim mužem Grkom i ćerkom.

Zerina je promenila život iz korena, promenila je ime i sada se zove Atena Kandola – živi u suvom luksuzu, vozi najbolje automobile i često putuje.

Inače, Zerina je ostala upamćena po vezi sa Vladimirom Tomovićem, zbog kojeg je na kraju sama sebi obrijala glavu, a turbulentnu vezu imala je i sa pevačem Dadom Glišićem 2019. godine. Tvrdila je da ju je maltretirao i da je pobacila njegovo dete, što je on tada oštro demantovao.

Prvo, da me žalite – neću, ovo je fotografija borca. Ok, ne mogu na noge, ok, imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, kolaps organizma, dehidraciju, Stokholmski sindrom, traume, nalaze biopsije čekamo, markere radimo sutra opet! Jer valja dokazati narodu da si bolestan fizički. Jer pojedinci se sprdaju sa tim. Ništa fizički ne radi trenutno, ni creva ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gde više, ali dišem, još uvek dišem, i radi mozak – napisala je Zerina na Instagramu 2020. godine.

Njen život danas je kao iz bajke, burnu prošlost je ostavila za sobom, pa danas uživa u ljubavi s Grkom Karlosom.

Add Comment