“PAZI SE TE ŽENE, NE ŽELI TI DOBRO”: Anina MAJKA iznela STRAVIČNE TVRDNJE o JEDNOJ OSOBI

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš (36) za čije se ubistvo sumnjiči njen suprug Brajan Volš (46), u ispovesti za Novars otkriva dosad nepoznate detalje o odnosu koji je njena ćerka imala sa suprugom. Milanka ističe da je njena ćerka planirala da se razvede od Brajana jer više nije mogla da ga finansira, ali i da je glavni problem u njihovom braku bila Dajana Volš.

Milanka polako gubi nadu da joj ćerka živa.

„Moja ćerka je htela da se razvede od Brajana, više nije mogla da finansira Brajanove advokate i njega. Nije mogla više da finansira Brajanov život, smučilo joj se“, kaže za Nova.rs Milanka.

Milanka ističe da je najveći problem u komunikaciji Ane i Brajan bila njegova majka Dajana.

„Brajan je Ani prenosio da je njegova maja pričala protiv nje. Više puta je govorila da ona njemu ne treba“, kaže Milankak

Ističe da je Dajana Volš ubeđivala Brajana da deca nisu njegova, zbog čega su radili DNK analizu. Milanka navodi i da je Dajana konstnatno prebacivala sinu to što ga Ana finansira.

„Moj pokojni suprug joj je rekao: „Ana, pazi se te žene, ne želi ti dobro““, kaže Milanka za Nova.rs.

Milanka nesumnjivo potvrđuje da su postojale nesuglasice u odnosu Ane i Brajana.

„Ana mi je rekla joj Brajan nije dao da odvede decu jer bi onda morao u zatvor do okončanja postupka, ali isto tako mi je u novembru rekla da se on vidno umorio oko dece“, navodi majka Beograđanke.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Ono što je počelo kao nestanak, ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Ani se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Beograđanke je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Add Comment