UPOZNAJTE ROĐENU SESTRU LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Ni za 3 ŽIVOTA nećete pogoditi ko je, EVO kako izgleda FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Sestra Lidije Vukićević malo je poznata javnosti i mnogi ni ne znaju da naša uspešna glumica i ima rođenu sestru.

Porodica joj je uvek na prvom mestu, pa pored sinova Andreja i Davida, Lidiji su ogromna podrška roditelji kao i ona.

Najlepši deo svog detinjstva glumica je provera u rodnom Kraljevu, a najbolje društvo imala je upravo u Marini.

Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu.Hvala što si uvek tu. Volim te – napisala je Lidija svojevremeno na svom profilu na Instagramu i pokazala kako izgleda njena rođena sestra Marina.

I Marina kao i Lidija veoma drži do sebe, voli da se sređuje i posećuje kozmetičke salone.

Živim odlično. Ništa mi ne nedostaje. Ja u svemu vidim lepotu. I kad nemam, ja vidim da ću ukoro imati, pa mi bude lepo. Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ujedno sam i hedonista, volim lepo – priznala je Lidija Vukićević u intervjuu za magazin “Gloria”.

Podsetimo, legendarni pevač i vlasnik velikog broja hitova, Halid Muslimović, radi na spotu za pesmu “Ako umrem”, u kojem glumi atraktivna glumica Lidija Vukičević.

Halid i Lidija su pre 38 godina snimali zajedno spot za numeru “Znam za sve sam kriv”.

Pevač je na svom profilu objavio nekoliko fotografija sa kolegicom Lidijom i otkrio detalje oko spota:

– Da li ste spremni za još jedan spot u kojem glumi veoma dobra kolegica Vukičević Lidija. Inače nas dvoje smo pre 38 godina snimali zajedno spot na numeru “Znam za sve sam kriv”. Spot na novu numeru “AKO UMREM” snimanje se održava u Fruške terme koje su i domaćin, koje slove kao najkvalitetnije i najopremljenije terme u regionu. Ekipa pod palicom našeg dobro poznatog Dejana Milicevića je sve ispratio da bude u najboljem redu uz veliku podršku načelnika opštine Irig gospodina Tihomira Stojakovića.

Add Comment