PRIJATELJICA OTKRILA OKO ČEGA JE ANA VODILA BITKU SA BRAJANOM: Isplivale NEPOZNATE INFORMACIJE

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dve bliske prijateljice nestale Beograđanke Ane Volš imaju sve manje nade da će ona biti pronađena. Alisa Kirbi i Nataša Babuškina imaju svoje viđenje celog slučaja oko nestanka majke troje dece o kojoj bruji Amerika već nedelju dana.

Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i njen muž Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

Ja sam poslednji put bila sa njom u četvrtak uveče. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno – kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla zbog posla da provodi više vremena sa decom.

  • Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka – rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspela da zadrži suze.

Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo – rekla je Alisa jecajući.

Bitka za moć, ona je bila hranitelj porodice

Ipak, Anina prijateljica Nataša Babuškina tvrdi da su Brajan i Srpkinja vodili bitku oko moći.

Ova Ukrajinka kaže da je od početka bila sumnjičava prema Brajanovoj verziji događaja.

Kako policija nastavlja sa objavljivanjem više informacija, Nataša je rekla da njen optimizam postepeno bledi da će njena prijateljica biti pronađena živa.

Naravno, ništa dobro ti ne pada na pamet – rekla je Nataša nakon što je čula šta je Brajan u početku rekao policiji. – Danas je lako sve pratiti, tako da ako je Ana otišla sa Uberom ili liftom, mogli biste to da pratite – ali nije bilo traga i njen telefon je detektovan u kući dan nakon što je rekao da je otišla. Pa, kako je onda otišla bez telefona? Činjenice se nisu poklopile.Ne želim da pravim bilo kakve pretpostavke, iskreno, dok se ništa ne dokaže, naravno. Ali to je šokantno jer nikad ne poznajete ljude, zar ne? – rekla je Nataša.

Kako se potraga za njom nastavlja, Anina prijateljica Nataša Babuškina rekla je za “The Sun” da zna da se „nešto užasno dogodilo“, ali se drži nade „jedan u milion“ da je Ana još uvek živa.

Upoznavši Srpkinju pre nešto više od dve godine, Nataša je Anu opisala kao izuzetno brižnu osobu punu ljubavi i života.

Ona je rekla da Ana uvek imala visko mišljenje o svojim prijateljima, uključujući i svog muža, iako bi, prema rečima Nataše, često menjala temu, kad god bi joj pomenula na Brajanovu šarenu prošlost ili šta je radio na poslu.

Nije bila previše otvorena u vezi sa prošlošću svoga muža, ili sa onim čime se on bavi- rekla je Nataša, programer nekretnina i osnivač Skaj internacionalnog centra.

Ana nikada ne bi spomenula čime se on profesionalno bavi, što sam mislila da je zaista čudno, ali sam znala da je protiv njega nerešen slučaj i da je ona hranitelj porodice.

Brajan Volš je uhapšen 2018. jer je prodao dve lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara vlasniku umetničke galerije u Los Anđelesu.

Nataša je rekla da njena prijateljica nikada nije spominjala probleme između nje i Brajana.

Ana je bila slobodoumna i u mojim očima uspešnija od svog muža. Pokušavao je da održi korak sa njom. Ali sigurno znam da j eona bila stub te porodice i da je rešavala sve njihove probleme. Teško je reći da li su imali problema u vezi jer bi Ana izbegavala razgovor o tome šta se desilo njenom mužu. Znali smo da je pogrešno predstavljao Vorholove slike, bio je uhvaćen u lažima i sve je to još uvek visilo nad njim. Ali kada je u pitanju njen muž, Ana bi uvek promenila temu – rekla je Nataša.

Add Comment