TUGA! SVI PLAČU ZBOG BOKIJA 13!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Makedonac Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, svojom pojavom na estradi podigao je veliku prašinu, a dugo nakon toga nije prestajao da intrigira javnost.

Javnost je Bokija 13 upoznala njegovim ulaskom u rijaliti, kada je pažnju privukao time što se oblačio u ženske kostime, propagirao skupocene marke i lagodan život kojim je živeo.

Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, obučen u ženske krpice na kojima su šljaštile poznate papreno skupe marke.

Međutim, onda se u jednom trenutku povukao iz javnosti, pa se nekoliko godina kasnije pojavio sa dosta kilograma manje, obučen u otmena muška odela. Boki 13 je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti, te je tek tada mnogima ličio na muškarca, no u usnama je i dalje imao silikone.

2019 godine kao bomba odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Prvo pitanje koje se nametnulo jeste kako je Boki 13, koji je od 2010. godine tri puta ulazio u rijaliti programe, za svega četiri godine stekao milionsko bogatstvo.

Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja – izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar.

Govori laži – bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicama sproveden u zatvorsku ćeliju, prenosi Republika.

Inače, Bojan Jovanovski pretučen je u zatvoru gde izdržava višegodišnju kaznu.

Tokom boravka u zatvoru, njega su pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makedonskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba.

Add Comment