ZNATE LI KOLIKO ANĐELKA PRPIĆ IMA GODINA? Glumica izgleda kao AVION, a evo šta piše u ličnoj FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Anđelka Prpić nam već godinama izmamljuje osmehe kada njeno lice vidimo na TV Prva, bilo u kratkometražnoj seriji ,,Andrija i Anđelka”, u kom snima skečeve sa svojim kolegom Andrijom Miloševićem ili kao gostu u emisiji Ivana Ivanovića.

Anđelka je rođena u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu. Glumica je rođena 23. oktobra 1984. godine.

Pored osnovne škole, pohađala je i Muzičku školu „Stevan Mokranjac“, u kojoj je njen brat sada profesor gitare.

Odrasla je sa roditeljima i mlađim bratom u rodnom gradu.

Posle srednje škole pokušala je da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

Nije ušla u uži krug, te je upisala Učiteljski fakultet. Tokom leta se pripremala za prijemni ispit na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

Ovog puta je uspela, na sreću svih njenih obožavalaca. Nakon čega se preselila u Novi Sad, gde je studirala i diplomirala u klasi diplomiranog profesora Borisava Isakovića.

Anđelka je još tokom studija igrala počela da igra u pozorištu, a danas je publika može gledati u predstavama „Ateljea 212“ i “Srpskog narodnog pozorišta”.

Popularnost je sekla u seriji “Žene sa Dedinja”.

Jedna od najznačajnijih godina u njenoj karijeri bila je 2015. kada joj je dodeljena glavna uloga u seriji „Andrija i Anđelka“.

Reč je o humorističnom sitkomu koji prati ljubavni par u srednjim tridesetim godinama koji se voli, ali često idu jedno drugome na živce.

Iste godine je proglašena jednom od najstilizovanijih žena na domaćoj javnoj sceni.

U više emisija se oprobala i u ulozi voditeljke.

Prpićeva je više puta isticala da do posla nije dolazila nimalo lako, te da se dugi niz godina borila za svoje mesto i da joj put do popularnosti nije bio nimalo lak.

Anđelka Prpić tvrdi da su svi uspesi u životu besmisleni ukoliko ne biste imali sa kim da ih podelite, te je njena porodica uvek na prvom mestu i sa njima provodi najviše kvalitetnog vremena.

Add Comment