MESEC DANA SAM PILA VODU SAMO NA PRAZAN STOMAK: Evo šta mi se desilo

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zanimalo ju je da li to zaista utiče na lepši ten i vitku figuru. Pila je vodu odmah nakon buđenja.

,,Došla sam u životnu fazu kada sam mislila da ne mogu imati manje energije, lošiju kožu i kosu. Telo mi je slalo signale da ne radi kako treba. Bila sam stalno umorna. Morala sam nešto da uradim. Proučavala sam običaj japanskih žena ujutru na prazan stomak prvo piju vodu. Odlučila sam da pokušam.’’ – rekla je.

Evo njenih saveta:

Popijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, na prazan stomak i pre pranja zuba. Ako vam je teško da popijete toliko vode, počnite sa jednom čašom i polako pijte sve više dok ne dođete do četiri čaše.

Ne jedite ništa narednih 45 minuta.

Nemojte ništa piti i jesti dva sata nakon doručka, ručka i večere.

A ovo su promene koje su joj se dogodile:

Osećala se svežije i zdravije.Nekoliko dana nakon što je počela da pije vodu nakon buđenja, počela je da se oseća bolje. Kaže da je osetila da se njeno telo lakše oslobađa od toksina.

Metabolizam joj se ubrzao, kaže da je prestala da oseća glad svakog sata. Nestala je želja za užinom između obroka, osećala je da ima više energije.

Izgubila je višak kilograma, a pošto više nije osećala glad kao pre, sve je manje jela i bez mnogo muke se rešila viška kilograma. Takođe, kako je imala više energije, počela je više da vežba.

Njena žgaravica je nestala. Nestao je i osećaj nelagodnosti nakon svakog obroka.

Koža je počela da izgleda sve lepše. Sada ima manje bora na licu, koža izgleda zdravo i blistavo i automatski izgleda mlađe.

Kosa joj je takođe lepša i zdravija. Kosa joj je nekada bila veoma lomljiva, morala je da seče vrhove dva puta mesečno. Sada se ne lomi toliko i veoma je sjajna.

Urinarne infekcije su nestale. Ova žena tvrdi da je tretman vodom rešio njene urinarne infekcije bolje od bilo kog antibiotika. Više ne oseća peckanje tokom mokrenja.

Njen imunitet je ojačao. Više nije bolesna kao pre, piše Bright Side.

Add Comment