PROFITIRALA POSLE VEZE S BAKA PRASETOM: Anja Bla papreno naplaćuje usluge, evo koliko traži PARA za JEDNU

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već nekoliko godina bavi se fitnesom i influenserka je, ali ni približno nije bila poznata i popularna dok nije počela da se zabavlja s Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Njihova veza privlačila je pažnju korisnika na društvenim mrežama, pa je tako Anja dobila mnogo pratilaca i postala zvezda na Tiktoku i Instagramu. Posebno joj je podigla cenu lažna porno-afera, kad se pojavio snimak seksa, za čije aktere se tvrdilo da su Baka i Anja. Oni su tad vešto ćutali dva dana dok ceo region nije saznao za to, pa su oni tada izjavili da im je skandal namešten i sve demantovali.

Ubrzo nakon toga su raskinuli i Anja je nastavila da se bavi influenserskim poslom i to, moglo bi se reći, vrlo uspešno. Prema rečima našeg sagovornika koji je pre nekoliko dana kontaktirao s bivšom devojkom Baka Praseta, ona sad papreno naplaćuje usluge. Skoro svaki dan reklamira razne sponzore, firme i pojedince na svojim profilima, ali nije svako spreman da plati toliki iznos.

  • Poslao sam joj poruku i pitao je koliko bi koštalo da objavi moju reklamu na storiju na Instagramu. Odgovorila mi je da je cena 3.500 evra. To znači da bi objava stajala samo 24 sata, a to je preskupo, pa sam odustao. Jeste da ona ima preko 700.000 pratilaca i da bi reklama imala nekog efekta, ali što je previše, previše je – rekao je rezignirano naš izvor.

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni I Hercegovini, završila je srednju ekonomsku školu u Doboju. Pored Instagrama, i na Tiktoku je vrlo popularna i prati je više od 300.000 ljudi.

Add Comment