PAR DOBIO ĆERKU POMOĆU VEŠTAČKE OPLODNJE, A ONDA SU OTKRILI UZNEMIRUJUĆU ISTINU: Više ništa neće biti isto!

Bračni par iz Kalifornije koji se odlučio na veštačku oplodnju otkrio je strašnu istinu nekoliko meseci nakon rođenja deteta.

Naime, ispostavilo se da devojčica nije njihovo biološko dete.

Dafne Kardinale rodila je u septembru 2019. godine devojčicu koja nimalo nije ličila na roditelje. Nakon što su uradili DNK test njihove sumnje su se potvrdile, te su pronašli par kom je zabunom dat njihov embrion, pa su odlučili da zamene decu, tako da je svaka devojčica otišla svojim biološkim roditeljima.

Veštačka oplodnja je medicinska procedura tokom koje se jajna ćelija oplođena spermatozoidom u laboratoriji „vraća“ u matericu.

Zbog zamene, Dafne i Aleksandar Kardinale tužili su kliniku za oplodnju.

Naše uspomene sa porođaja zauvek će biti okaljane činjenicom što je naše biološko dete dato nekom drugom, a da dete koje sam ja donela na ovaj svet nije moje. Ukradena mi je mogućnost da nosim svoje vlastito dijete – izjavila je Dafne Kardinale, piše BBC.

U tužbi stoji da je Aleksandar Kardinal očekivao da će se roditi dete svetle boje kože, međutim rodila se devojčica sa znatno tamnijom bojom kože.

To je bilo toliko uznemirujuće da je Alexander napravio nekoliko koraka od stola sve dok nije došao do zida. Gotovo dva meseca kasnije odlučili su da urade kućni DNK test koji je pokazao da devojčica nije njihova.

Prostorija se smanjila. Počelo nam se vrteti. Sve je otupelo – opisao je muž trenutak kad su saznali istinu.

Klinika za oplodnju pomogla im je da pronađe par koji je zabunom dobio embrion para Kardinale i kojima se isto rodilo žensko dijete. Dva para su konačno zamenili devojčice kad im je bilo četiri meseca.

Umesto da sam dojila svoje dete, dojila sam i povezala sam se s detetom kojeg sam kasnije bila prisiljena da se odreknem – kazala je mlada majka i dodala da je cela situacij neizmerno teška za njihovu sedmogodišnju ćerku koja ima problem da shvati celu situaciju.

Add Comment