ŽENA OTIŠLA U CRKVU KOJU JE VIDELA U SNU, A TAMO SE DESILO ČUDO: Zapanjila se kada je videla ko je ČEKA

Žena iz Velsa koja je “premrla” od brige za svojom izgubljenom mačkom kaže da ju je ponovo pronašla nakon što je u snu videla gde je zarobljena.

Niki Miring-Tomas (50) je priznala da je bilo malo čudno to što je pronašla macu zvanu Inka u napuštenoj crkvi, baš kao što joj se prethodno “ukazalo” u četiri sata ujutro.

Ona kaže da je ljubimica četiri dana bila izgubljena, ali da je čula mjaukanje iza prozora zatvorene crkve, čim je tamo otišla, piše Dejli star.

– Da nisam sanjala taj san, ne bih ni pomislila da odem u crkvu. Nikada je ne bih čula sa puta i nikada ne bi uspela da pobegne bez nečije pomoći. Možda imam šesto čulo ili je možda proradila veštica u meni – kazala je ona.

Žena je dodala da su njene kolege na poslu bile začuđene kada im je ispričala i da jednostavno nisu mogli da poveruju.

Inku je, kako kaže, prvo čula, a zatim je dozvala po imenu. Niki je onda uspela da provuče ljubimicu kroz mali otvor na razbijenom prozoru. Kasnije je mačku počastila obilnim obrokom.

– Bilo je pravo proviđenje to što sam videla da je ona u toj crkvi. Tada sam i malo zaplakala zbog toga. Bilo je stvarno stvarno čudno – priznala je ova majka dvoje dece.

Add Comment