OVO JE MUŽ TAMARE GRUJIĆ: Niko nije znao PRAVU ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU, voditeljka priznala da NE SPAVAJU ZAJEDNO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Najbolje poslovne ideje autorki i producentkinji Tamari Grujić (45) dolaze u satima pred spavanje. Duhovito priznaje da neretko ustaje iz kreveta kako bi ih zapisala, a sve zabeleženo do sada, evo 20. godinu već, uspela je sitnim koracima da ostvari.

U dve decenije karijere stalo je mnogo sati napornog rada, odricanja, neprospavanih noći i stresa, ali najpre ogromne uzajamne ljubavi i dobrote. Tvrdi da je najsrećnija kada se ova dva preko potrebna osećanja množe, čemu i sama kroz svoje emisije doprinosi, a istinu o odnosu s mužem gotovo niko nije znao.

U poslednje vreme sve više čujemo da parovi spavaju u različitim sobama. Zašto ste se vi odlučili na taj korak i kako to utiče na vaš brak?

Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime. Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika.

U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: “Žule, ja najviše s tobom volim da radim”. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju.

Inače, njen muž izgleda ovako.

Add Comment