ČEKA SE ODGOVOR MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA: Ceo Balkan na nogama zbog iznošenja ŠOK DETALJA

Kristijan Golubović je gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom se dotakao i diskvalifikacije iz Zadruge nakon što je nasrnuo na Uroša Ćertića i prebio ga.

Naime, Kristijan je otkrio, da, iako je diskvalifikovan, neće platiti kaznu od 50. 000 evra, jer kako je on objasnio, takav dogovor ima sa produkcijom ovog projekta.

Poznato je da svaki zadrugar koji je diskvalifikovan ili samovoljno napusti imanje, je dužan da produkciji izmiri ovaj iznos budući da to potpisuju odmah po ulasku, a Kristijan je to na vreme regulisao jer poznaje vrlo dobro svoj temperament i zna da ima kratak fitilj što se dalo i videti u sezonama koje su iza nas.

Čekamo zvanični odgovor Željka i Milice Mitrović koji će ovo potvrditi ili demantovati.

Podsetimo, Golubović je, zajedno sa Emilom, brutalno pretukao Uroša Ćertića, šutirao ga i udarao u glavu, nakon čega su obojica momentalno diskvalifikovani iz daljeg toka takmičenja.

Pokušao sam Necu da odbranim, bilo je koškanja, par udaraca. Nisam imao nameru da ga prebijem. Mnogo nas je maltretirao, i Valentinu je udario noćas. Kad vi imate jednog rođenog sadistu koji maltretira decu, koji je Makedoncu iščupao pramen kose iz korena, koji nam je pokrao stvari… – istakao je Kristijan Golubović o jezivom nasilju koje je počinio.

Neće doći do tužbe, jer nema povreda. Govorio mi je Uroš da nije mene maltretirao… Nisam mogao da dozvolim da se brukamo kao gosti pred Bugarima i Makedoncima. Videću kako ću da vratim kaznu. Dogovoriću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje deteta. Većinu novca sam uzeo unapred, moramo da se dogovaramo. Nadam se da ću se vratiti u rijaliti, utičem dobro na decu unutra – kazao je Kristijan Golubović besramno pred našim kamerama.

Podsetimo, bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka, na svom Instagram profilu izneo je niz skandaloznih tvrdnji na račun bivšeg robijaša Kristijana Golubovića.

Kristijanu poznatijem kao Kiki Bombona propao ugovor od pola miliona evra. Pošto je podstanar, ništa drugo mu ne preostaje nego da krade parfeme, oluke u Nemačkoj ili da prodaje heroin u crkvi, inače kako će drugačije platiti kiriju? Au, umalo da zaboravim, sada je TikTok mafijaš – napisao je Zverka.

Add Comment