TRI MESECA NAKON RAZVODA OD DANIJELE, VRATILA SE MILICA: Prva žena Ognjena Amidžića OTVORILA DUŠU, evo kako izgleda

Prva žena Ognjena Amidžića odavno se ne može zateći u javnosti ali to ne znači da nije bila veoma posvećena svom profesionalnom radu u oblasti komunikacija.

Ovih dana jedan od retkih javnih primera tog zalaganja može se naći u vidu jednog od još ređih intervjua koje je Milica Marković davala.

Povratak Milice koja se nekada prezivala Amidžić a danas je ponovo Marković u javnost mnoge iznenađuje a nekako se čudno poklapa i sa periodom u životu poznatog voditelja, njenog bivšeg muža, kada je ponovo slobodan.

Međutim, prva žena Ognjena Amidžića u javni život naše zemlje vratila se, makar za sada, iz čisto profesionalnih poriva. Kao komunikacijski ekspert Milica je dala intervju kako bi najavila “Pro PR” konferenciju u Sarajevu.

Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle – rekla je tom prilikom prva žena Ognjena Amidžića.

Čak i dok su bili u braku, prva žena Ognjena Amidžića intirigirala je javnost budući da se sa voditeljem nije pojavljivala na javnim događajima, jer su čuvali privatnost isključivo za sebe. Ipak, nakon razvoda 2010. godine, Milica kao da je potpuno nestala, a javnost je ostala znatiželjna.

Add Comment