SE*SI SATENSKA SPAVAĆICA JEDVA IZDRŽALA OGROMNO POPRSJE! OLIVEROVA UDOVICA MAMI NA GREH: Jel ovo realno?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Srpska političarka i bivša narodna poslanica Milena Popović, svojim fotografijama koje deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, intrigira javnost.

Nakon ubistva njenog životnog saputnika, lidera građevinske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” 2018. godine vratila se u Beograd.

Nedavno je na gore pomenutoj društvenoj mreži objavila da je u emotivnoj vezi sa Igorem Jurićem, sa kojim već godinu dana živi u Novom Sadu.

Iako je par jedno vreme krio svoju romanu, oni su se često pojavljivali zajedno na društvenim događajima.

Milena je leto provodila na moru u društvu svog sina Bogdana, a ne retko obraduje svoje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu i provaktivnim objavama, kao što je to nedavno uradila u crnoj spavaćici od satena.

Da li je slika bila namenjena nekom posebnom?

Ona je pre par dana objavila fotografiju svog partnera Olivera Ivanovića, koja je u opisu imala rečenicu “Istina i pravda. Kad tad”, boreći se i dalje da se otkrije ko je kriv za atentat u kojem je njen životni saputnik ubijen.

Iako je od 2020. godine, kada je postala narodna poslanica u Skupštini Srbije, aktivna u politici, danas je članica Srpske napredne stranke, Milena je završila istoriju umetnosti.

Predavala je na Univerzitetu u Prištini, a tokom svoje karijere je radila u kabinetu premijera, u sektoru za kulturu.

Add Comment