EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOK MILOŠ BIKOVIĆ: Ostaćete ZAKUCANI za POD

Miloš Biković je srpski glumac koji je popularnost stekao ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu i seriji „Montevideo, Bog te video!“. Važi za najperspektivnijeg domaćeg glumca mlađe generacije. Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu.

Kada je imao šest meseci, Miloševi roditelji su se razveli. Otac je živeo na relaciji Nemačka-Srbija, a 2006. godine je preminuo. Miloš ima šesnaest godina starijeg brata Mihajla koji se zamonašio i postao iguman manastira Jovanje.

Pohađao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju. Uporedo je išao u školu glume kod Neše Nenadovića. Trenirao je tekvondo, aikido, košarku i plivanje. Bio je odličan učenik, a jednom je dobio dvojku iz vladanja. Njegovi omiljeni predmeti su bili: fizika, srpski i ruski, a pored ovih jezika govori i engleski.

2013.godine Miloš je snimio nastavak serije „Montevideo, Bog te video!“ koji nosi naziv „Na putu za Montevideo“, kao i serije: „Šešir profesora Koste Vujića“ i „Ravna gora“ u kojoj je bio potporučnik Garić. Iste godine, u nemačkom filmu „Great“ mu je dodeljena uloga kinooperatera Nikole Radoševića koji je za vreme okupacije nacistima pustio film Čarlija Čaplina „Veliki diktator“, tj. parodiju na Nacističku Nemačku, Hitlera i Musolinija.

Zbog toga je osuđen na streljanje, ali je uspeo da izbegne kaznu.godine Miloš se pojavio u sledećim ostvarenjima: u filmu „Kad ljubav zakasni“ i u seriji „Samac u braku“ u kojima je bio advokat Radmilo, u filmu „Montevideo, vidimo se!“ u kome je glumio Tirketa i u ruskoj istorijskoj drami „Sunčanica“ u kojoj je imao sporednu ulogu. Bio je režiser i glavni protagonista spota za singl „Bal“ pevačice Nevene Božović.Visok je 188 cm.

Add Comment