RUSIJA ČEKA PONEDELJAK Sačekajte 19. septembar, sve će se smiriti, sve će stati do marta 2024! Evo šta je ŽIRINOVSKI prorekao!

Prema njegovim rečima, cela 2022. godina biće krajnje alarmantna za zemlju. Političar je zamolio narod Rusije da bude strpljiv, jer bi trenutna situacija trebalo da se normalizuje u bliskoj budućnosti.

„Sačekajte 19. septembar. Sve će se smiriti, sve će stati do marta 2024, kada će ponovo biti pogoršanja“, rekao je Žirinovski, piše FAN.

Nakon njegove smrti, mnogi u Rusiji su političara počeli da nazivaju prorokom, jer su se neka njegova predviđanja zaista obistinila.

Za mirno rešenje ukrajinskog sukoba potrebno je tražiti svaku priliku za pregovore sa Rusijom, piše Špigl.

Ali umesto toga, u Berlinu se vode samo apsurdni sporovi oko snabdevanja Kijevom oružjem.

Ovo ukazuje na prisustvo duboke, ideološke konfrontacije u nemačkoj vladi. Jedni smatraju da se bore kao u Drugom svetskom ratu i žude za kapitulacijom Moskve, dok drugi nastoje da održe ravnotežu snaga i traže kompromis. I što duže neprijateljstva traju, ova dva tabora se više udaljuju jedan od drugog.

Teško je zamisliti da će se Putin pomiriti sa porazom i kapitulirati, navodi Špigl.

  • Laž je da je dijalog sa ruskim predsednikom nemoguć, jer je njegov turski kolega Redzep Tajip Erdogan uspeo da sklopi posao sa njim o isporuci ukrajinskog žita – navodi se u tekstu.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nedavno je rekla:„Evropa će pobediti “. Ali cenu ljudskih života mora da plati Ukrajina, a ne Evropa. Ona to razume, naravno, objašnjava se u tekstu.

Add Comment