SAOPŠTENE JEZIVE INFORMACIJE O TELU DUŠANA VELIČKOVIĆA: Cela Srbija će zanemeti posle ovoga

Vest o smrti poznatog numerologa i astrologa, Dušana Veličkovića odjeknula je Srbijom.

Poznati srpski astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u šezdesetoj godini života, a njegovo telo je pronađeno u bazenu u beogradskom velnes-centru. Stoga se sumnja da je umro dok je plivao.

Pored porodice, tragičnu vest o smrti dobro poznatog tumača zvezdanih uticaja najteže su primile njegove prijateljice astrolog Ružica Kralj i numerolog Vesna Virgo Perić.

Prijateljice pokojnog Dušana Veličkovića za Objektiv kažu da je astrolog predosećao da mu dolazi sudnji čas. Ružica nam govori da pokojnom astrologu zvezde nikako nisu bile naklonjene poslednjih dana.

On je Vodolija sa podznakom u Devici. Umro je baš u mesecu Device. Pošto podznak preovladava u našim životima nakon tridesete godine, to znači da je naš prijatelj bio više u znaku Device. Dan rođenja i smrti su svakome negde zapisani, ali o odlasku sa ovoga sveta sa Dušanom nikada nisam pričala. Ipak, intuicija mi je govorila da on može da umre kao mlađi čovek, ali mu to nisam kazala jer bi mi bilo nezgodno, a i ružno.

Po njegovoj energiji poslednjih meseci sam primetila da mu nije dobro. Pretpostavljam da svaki astrolog ima neki predosećaj za sebe, da zna kako će na kraju završiti, šta će mu se dogoditi, pa stoga verujem da je i Veličković nešto predosećao, ali da nije mogao ništa da preduzme. To je njegova sudbina – priča Kralj.

Ružica veruje da je Veličkovića i nju spojila sudbina pre desetak godina.

Bio je talentovan, a zahvaljujući Mesecu u svom horoskopu mogao je da radi sa energijama i ima šesto čulo. Pošto je bio dobar i human čovek, bavio se duhovnim radom. Osim toga, bio je i dobar numerolog – kaže Kralj.

Njega je jedan korisnik velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć, kako prenosi Telegraf.

Tužne vesti potvrdila je i njegova porodica.

Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti. Porodica Veličković – napisala je njegova porodica.

Dušan je bio jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji i često je gostovao u raznim televizijskim emisijama.

Add Comment