ZORANA MIHAJLOVIĆ ZABEZEKNULA SRBIJU: Svi komentarišu kako se obukla i kakav komad se nalazi na DONJEM DELU TELA!

Stajling Zorane Mihajlović privukao je mnogo pažnje.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je u sedištu naprednjaka u Novom Beogradu, a njom je predvodio šef države i SNS Aleksandar Vučić.

Pored Maje Gojković i Darije Kisić na sednici se pojavila i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, a njen stajling privukao je dosta pažnje.

Žene iz sveta politike sigurno pre nego što odaberu neki odevni komad razmisle o reakcijama koji će isti izazvati, međutim Zorana Mihajlović se ovoga puta odlučila za više nego smelu kombinaciju boja i krojeva.

Zorana se pojavila u bordo suknji na preklop i pavim blejzerom koji je ukombinovala sa plavim salonkama. Ova kombinacija boja se ne viđa tako često, ali je ministarka ovoga puta bila nešto smelija, a sve je upotpunila malom pismo torbicom.

Podsetimo, nedavno je ministarka učinila ono od čega većina žena beži – pokazala je svoje lice bez šminke.

Naime, Zorana Mihajlović se fotografisala u opuštenom izdanju iz svog prelepog doma i pokazala kako uživa u jutranjoj rutini baš kao i svaka druga porodična ženaDobro jutro.

Moj verni drug Momčilo i ja radimo, pišemo… On prede, ja pijem kafu, i tražim prave odgovore na razne dileme – napisala je ministarka, dok je pozirala sa svojim kućnim ljubimcem mačorom Momčilom i možda po prvi put istakla svoju prirodnu lepotu.

Add Comment