CECA U EMISIJI BEZ CENZURE BESNA KAO RIS! Pred kamerama očitala BUKVICU svima, SRBIJA BILA U ŠOKU zbog njenih reči!

Folk diva Ceca Ražnatović ne dozvoljava da joj bilo ko određuje kako treba da se ponaša zbog toga što je u godinama u kojima je.

Ona je svojevremeno u emisiji “Magazin In” bez dlake na jeziku poručila da nije mrtva jer ima više od 40 godina.

Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf… A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju… Neverovatno – kazala je folk zvezda, a onda objasnila da žene u njenim godinama nisu za bacanje.

To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam – zaključila je Ceca, koja ima 49 godina i koja je postala baka, pošto je njen sin Veljko s verenicom Bogdanom dobio dete.

Ceca je otkrila i da joj je bilo teško da odgaja sina Veljka, jer je svojoj deci bila i otac i majka.

Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model. Ali kada je dečak u pitanju, drugačije je. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: “Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran.” I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je pevačica.

Loading...

Add Comment