PREMIJERKA UHVAĆENA KAKO LUDUJE I BANČI, JAVNOST NE MOŽE DA VERUJE ŠTA VIDI: Da bude još gore, SVE JE SNIMLJENO

Finska premijerka, Sana Marin (36), ponovo se našla na udaru kritika zbog partijanja.

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje kako se zabavlja i đuska sa prijateljima što je mnoge građane razljutilo jer smatraju da više vremena posvećuje žurkama, umesto da rukovodi državom.

Na snimku je bila u društvu lokalnih influensera, jutjubera i pevačice Alme.

Finski sportski voditelj, Aleksi Valavuori, bio je posebno iznerviran rekavši da je Marin najgori premijer koga su ikada imali.

  • Ovo je premijerka Finske Sana Marin. Neki kažu da je kul… Možda tinejdžerima. Ali, da bude odgovoran lider zemlje usred krize? Ona je najnesposobniji premijer koga smo ikada imali. Ništa ne zna. Molim te, uzmi svoju kožnu jaknu i podnesi ostavku. Hvala – poručio je na Tviteru.

Inače, Marin je bila u centru kontroverzi prošle zime kada je otkriveno da je bila na žurkama usred pandemije, kada su na snazi bile preporuke da se ostane kod kuće zbog koronavirusa. Nakon oštre reakcije javnosti, izvinila se narodu.

Jedan finski ekonomista je kritikovao premijerku što se zabavlja dok se zemlja sprema za restrikcije usred energetske krize.Pogledajte video OVDE.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su pohvalili premijerku.

Ona je dokaz da kada radiš naporno, možeš i da se zabaviš – glasio je jedan komentar.

Sana Marin postaje simbol progresa i meni se to sviđa. Da smo ove konzervativce pitali za dozvolu, ne bismo ni imali ženskog premijera – glasio je još jedan komentar.

Premijerka je poznata po tome što voli da posećuje brojne festivale, ali je upravo zbog toga dosta i kritikuju.

Add Comment