MUŽ JE ZATEKAO G0LU SA SVOJIM OCEM: Zvezda serije “Kad lišće pada” u centru SE*S SKANDALA!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Turska glumica Gokče Bahadir zvezda serije „Kad lišće pada“ nedavno je u jednom intervjuu progovorila o ljubavi i požalila se kako nema sreće na tom planu. Ali, ubrzo su u javnost isplivale šokantne informacije o njenom ljubavnom životu.

Naime, glumica se pre devet godina udala za glumca Alija Sunala, a njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Samo sedam meseci nakon što je izrekla sudbonosno „da“ glumica se poverila bliskim prijateljicama da nije srećna s Alijem, prenose mediji.

Ipak, istina je ubrzo izašla na videlo. Izvori bliski glumici tvrde da se njihov brak raspao jer je Ali uhvatio suprugu u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom koji je nekoliko godina kasnije preminuo.

Kemal je bio poznat kao veliki plejboj, a njegovim čarima nije mogla da odoli ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla sprečiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga – otkrio je izvor blizak glumici.

Čuvali su u tajnosti svoju romansu kako ne bi došlo do raskola u porodici, a raskrinkao ih je upravo Ali koji je bio na putu dok se njegova draga zabavljala s njegovim ocem. Prema pisanju turskih medija glumac se vratio kući dva dana ranije želeći iznenaditi svoju suprugu, ali ubrzo je on bio iznenađen. Prvo nakon što je vidio očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

Add Comment