HOROR SNIMAK IZ ZGRADE U MIRIJEVU: Samo joj je prišao s LEĐA, gledate na SOPSTVENU ODGOVORNOST! (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Sigurnosna kamera u zgradi u Ulici 16 Oktobar u Mirijevu, snimila je kako je, za sada neidentifikovani mladić, danas u pola 12 popodne strgnuo lančić s vrata ženi koja je ulazila u zgradu.

Na snimku se vidi starija žena koja otključava vrata i ulazi u zgradu, a za njom utrčava i ovaj razbojnik. U prvom momentu, nije naslutila da će joj lopov ukrasti lančić. Žena je krenula prema liftu, a mladić ju je uporno pratio. Kada je krenula da ulazi u lift i lopovu okrenula leđa, on je potrgao lančić s njenog vrata i dao se u beg. Žena je potrčala za njim, ali on je pobegao u nepoznatom pravcu. Kako se navodi na Instagram stranici “serbialive_beograd”, slučaj je prijavljen policiji.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Podsetimo, glumac Ivan Mihailović (33), kog publika pamti po ulogama u “Južnom vetru” i “Vojnoj akademiji”, otkrio je da je juče doživeo veliku neprijatnost.

Naime, poznati glumac je bio na meti lopova, a snimak čina krađe objavio je na Instagramu gde se može videti šta se zapravo desilo.

Na snimku se jasno vidi da Mihailović ostavlja trotinet ispred prodavnice, a muškarac koji prolazi pored, zagleda, zatim pali cigaretu, vraća se i uzima prevozno sredstvo.

Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao! Nikada mi niko nije ništa ukrao, sada prvi put, i mogu vam reći da je prilično glup osećaj – naveo je on, uz snimak koji je pokazao svima.

Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice na Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozdrav! – dodao je Mihailović, a mnogi su mu uputili brojne poruke podrške povodom krađe električnog trotineta.

Add Comment