SVI KLIKĆU DA VIDE DRAGANOVU SLIKU S LETOVANJA U ALBANIJI Okačio račun iz kafića na plaži! SRBI u Š0KU!

Konačno smo dočekali leto i činjenicu da je korona najzad minula što je otvorilo put za masovan odlazak na more u razne okolne i malo dalje primorske zemlje.

Dok se na mrežama vodi pravi rat gde je jeftiniji set ležaljki sa suncobranom, u kojoj zemlji i na kojoj plaži, naši turisti koji su ovog leta za odredište odabrali Albaniju kažu da s tim nemaju nikakvih problema, kao ni s komarcima, meduzama i ježevima.

Tako je jedan Živojin na grupi Letovanje u Albaniji objavio da u mestu Orikum vlada nestašica pomenutih zverki i krvopija.

Drugi su na slikama reklamirali lepotu tamošnjeg mora uz opasku da ima plaža za svakog – i pesak, i šljunak i kamen, ko kako voli.

Komentara ima raznih – od praktičnih pitanja, preko divljenja pa do onih da “moja noga nikad ne bi kročila kod Albanaca”.

Najviše ima slika plaža, da oni koji su ostali kod kuće vide kako to tamo izgleda.

Međutim, najviše interesovanja izazvala je objava jednog Dragana koji tamo letuje i koji je na grupu okačio meni i cenovnik iz jednog restorana na plaži u, kako je napisao, Velipolju.

Za one koji ne znaju, albanski lek i srpski dinar gotovo su izjednačeni pa ovo što piše u valuti lek istovremeno je i u našoj valuti RSD dinar tako da naši turisti u ovoj zemlji ne moraju da se preračunavaju i prebacuju koliko je to para u evrima ili našim parama.

A ko baš želi u najmanju paricu može da ubaci sumu u onlajn konvertor. Mnogi su primetili i da su cene beogradske.

Add Comment