OVU SLIKU BI PRIJOVIĆKA NAJRADIJE UNIŠTILA DA MOŽE! Odaje njeno lice pre nego je postala zvezda,da vidite i SA KIM!

Više je nego očigledno da je popularna pevačica Aleksandra Prijović svoju prirodnu lepotu korigovala pomoću estetskih intervencija.

Supruga Filipa Živojinovića danas važi za jednu od najatraktivnijih dama na javnom sceni, a mi vas podsećamo kako je ona nekada izgledala.

Pojavila se fotografija koja je nastala u periodu pre prve, od dve sezone u kojima se Aleksandra takmičila u “Zvezdama Granda”. Sada popularna pevačica, tada još nije bila punoletna i tada još nije imala nijednu estetsku intervenciju.

Pored nje na fotografiji je kolega Slobodan Boba Rakić, koji se kao i Aleksandra takmičio u šestoj sezoni “Zvezda Granda”.

Pogledajte i procenite koliko se Aleksandra u međuvremenu promenila i šta je sve korigovala.

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zbog poslovnih angažmana u poslednje vreme sve manje vremena provode zajedno, zbog čega se sve češće nagađa o krizi u njihovom braku.

Majka Aleksandre Prijović ipak, znajući šta sa sobom nosi brak i poslovne obaveze, koje su je svojevremeno koštale porodične idile sa Aleksandrinim ocem Nedeljkom, odlučila je da pomogne ćerki i zetu, kako bi sačuvali odnos.

Naime, osim što često čuva malog Aleksandra, Borka je tu i da Aleksandri i Filipu pruži potrebno vreme da uživaju jedno u drugome i grade svoj odnos.

U jednom momentu smo mislili i da se preselila. Tu im je bukvalno za sve. Kad Aleksandra ima nastup ili neke obaveze ona čuva Aleksandra . I Filip dosta radi, a uz to mlad su par, logično je da žele negde da odu sami, da ne razmišljaju ni o čemu, pa onda opet uleti Borka. Ona je pametna žena, nije je život uvek mazio i svesna je da brak treba negovati. Pa, ne postoji ni jedna kuća bez trzavica, ali im ona uvek da pravi savet i kaže pravu reč da smiri situaciju – priča izvor za “Svet” i dodaje:

Presrećna je što joj je ćerka našla tako dobrog muža i gotovo uvek je na njegovoj strani.

Add Comment