NAŠ POZNATI PEVAČ JE GEJ! Upravo saopšteno ŠOK SAZNANJE, OŽENJEN JE!

Da su sve prave ljubavi tužne, najbolje zna oženjeni pevač, ali kako se čini neće moći da ostane veran supruzi jer njegovo srce pripada – drugom muškarcu!

Pevač je navodno već godinu dana u strasnoj i tajnoj ljubavnoj vezi sa svojim frizerom.

  • Za javnost on uživa u skladnom braku, a supruga i ne sluti da njen suprug već godinu održava tajnu vezu sa svojim frizerom.

I dok njegova supruga živi u blagoslovenom neznanju, lišena svake pomisli da je muž vara sa muškarcem, to nije slučaj sa pevačevim dečkom, koji svaki čas folkeru pravi neprijatne scene i ljubomorne ispade.

Par je prošao kroz ozbiljnu krizu kada je iz medija saznao za venčanje svog dečka. Do tada je slepo verovao u priču koju mu je pevač servirao da mu je devojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Njihova veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, blokirao je dečka na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio – ispričao je izvor.

Jedan naš oženjeni pevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom, a svoj odnos kriju kao zmija noge – kaže izvor, i dodaje da je pevač svoje biseksualne sklonosti pokazivao i ranije, kada je bio uhvaćen kako se dopisuje sa drugim muškarcem.

Add Comment