UZMITE ČAŠU VODE I PRIPREMITE SE: Evo kako danas izgleda POPULARNA KASANDRA, ovome se NIKO nije nadao!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Koraima Tores je glumica koja je krajem devedesetih godina prošloga veka bila prava senzacija u Srbiji, jer je osvojila srca gledalaca kada je glumila čuvenu Kasandru u istoimenoj seriji.

Inače, Koraima Tores rođena je 6. juna 1973. godine u Valensiji, a karijeru je započela osamdesetih. Svoju prvu ulogu odigrala je u telenoveli ”Alondra” koja se kod nas emitovala tek nakon ”Kasandre”.

Kasandra je ostavila ubedljivo najveći trag. Nedavno je sve iznenadila izjavom da je shvatila da je “profesionalno ostvarena“ tek kada je došla u Beograd i videla koliko je vole.

– Kasandra je u mnogome promenila moj život, zahvaljujući njoj otišla sam da radim u Kolumbiji, gde sam se udala i zasnovala porodicu. Tačnije, moj život može se podeliti na period pre i posle Kasandre – izjavila je glumica jednom prilikom.

Nedavno je objavila da ima zdravstveni problem.

“Bila sam u bolnici zbog respiratornih problema. Kontrolisaću ih i sada konačno idem kući. Sada ću se čuvati mnogo više. Hvala vam svima na vašim porukama, mnogo su mi pomogle”, napisala je Koraima.

Popularna glumica sa svojih 49. godina i dalje osvaja pogledom.

Add Comment