NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI IMA JAKU POZADINU: Otkriveno KO STOJI iza Milke Forcan!

Ime Milka Forcan u krugovima domaćeg biznisa sinonim je za moć. Žena koja na poslovnom planu već godinama niže uspeh za uspehom, besprekornim držanjem i širokim osmehom pleni gde god se pojavi, ali ma koliko znali o njenim uspesima u poslovnom svetu, ona se uvek trudila da se o njenom privatnom životu zna malo toga.

Početkom devedesetih godina, tokom svog rada u jednoj uspešnoj firmi, Milka je srela Branka, čoveka podjednako uspešnog, sigurnog u sebe i spremnog da se trudi oko žene kao što je ona. Branko Forcan ubrzo je postao suprug Milke Forcan, čovek iz senke, o kome domaća javnost nikada nije mnogo znala.

Njih dvoje uživali su u plodovima svog rada, na luksuznim putovanjima i elitnom drušvu, a onda su se ostvarili i kao roditelji ćerke Jovane i sina Filipa na koje su i danas beskrajno ponosni.

Milka se u velikoj meri povukla iz domaće javnosti, posvetila se suprugu, porodičnom biznisu i svojoj deci, koja su krenula putem uspeha svojih roditelja.

Ćerka Jovana je sa 18 godina napustila porodični dom i otišla na studije u inostranstvo ali se po završetku vratila u Beograd.

  • Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena mama.

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je pre nekoliko meseci osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem, kako je istakla, da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

Ništa manje uspešan i lep nije ni sin Milke Forcan. Filip je takođe pošao sestrinim stopama pa je studije nastavio u Nemačkoj. Uspešan, mlad i lep, sin Milke Forcan gde god se pojavi privlači mnogo pažnje.

„Moja najskuplja slika. Uzalud bi bilo sve da njih dvoje nisu baš ovakvi kakvi su“, napisala je ponosno Milka pored fotografije svoje dece.

Add Comment