ANĐELKA PRPIĆ VIŠE NE POSTOJI: Glumici se DOGODILA ŠOK stvar, ne liči na sebe ima POTPUNO DRUGU GLAVU!

Anđelka Prpić već neko vreme važi za jednu od najpoželjnijih dama sa domaće javne scene.

Izgled Anđelke Prpić drastično se promenio, kosu je ošišala na popularni bob, promenila način šminkanja, a stil koji glumica u poslednje vreme neguje jedan je od najhvaljenijih, kada je modna javna scena u pitanju.

Ipak, za potrebe jedne uloge Anđelka Prpić promenila je izgled. Nadogradnja u kosi, veštačke trepavice i jarka šminka učinili su da glumica izgleda glamurozno, a promena je izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama.

Mnogi su pohvalili njen novi imidž, ali se u moru komentara našlo i onih koji su potvrdili da je prirodni, ležerni izgled Anđelke Prpić ipak njeno najlepše izdanje.

Podsetimo, glumica Anđelka Prpić zvanično se razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Lepa glumica otkrila je jednom prilikom kako posmatra na razvod i koje promene je on doneo u njen svakodnevni život.

Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima.

Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije – rekla je Anđelka za Gloriju.

Add Comment