ODLOŽENA OBDUKCIJA TELA IZVUČENOG IZ DUNAVA: Ipak, poznata je JEDNA BITNA STVAR

Obdukcija delova tela koji su juče nađeni u Dunavu kod Požarevca obaviće se, ipak, narednih dana kada bi veštak mogao da se izjasni o detaljima koji bi razotkrili o kome je tačno reč, saznaje “Telegraf.rs” .

  • Istraga u ovom slučaju je u toku. Do sada je poznato da su nađeni samo delovi tela i da je osoba imala na sebi tamne patike. Po onome što se može zaključiti jeste da je u pitanju osoba krupnije građe i najverovatnije muškarac – kaže naš izvor.

Prema informacijama do kojih je “Telegraf.rs” došao, sudski veštak će pokušati na osnovu delova tela da utvrdi starost, ali i to da li je reč o muškarcu ili ženi.

  • Kada dobijemo sve potrebne informacije i izvučemo DNK-a profil pronađene osobe suzićemo krug i na osnovu njega narediti upoređivanje sa DNK-a profilima koje imamo u bazi- dodaje naš izvor.

Ono što je istraga juče pokazala jeste da je telo najverovatnije u vodi oko pola godine.

U medijima su se sinoć pojavile spekulacije da je možda reč o pre dva meseca nestalom mladom Splićaninu Mateju Perišu.`

  • Ja ne želim da se bavim nagađanjem. Ponovo vam kažem samo me istina zanima. Policija me nije kontaktirala – rekao je juče za naš portal Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Delove tela juče je pronašao alas koji je pecao na desnoj strani Dunava na mestu Pepelište kod Požarevca. On je o celom slučaju obavestio policiju, a u slučaj je uključeno i Više tužilaštvo u Požarevcu.

Add Comment