STIGLA DOJAVA GDE SE NALAZI PERIŠ: Policija češlja OVAJ GRAD, ovo su nove informacije!

Srpska policija intezivno radi na slučaju Splićanina Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u novogodišnjoj noći u Beogradu.

Kako mediji saznaju od pouzdanog izvora iz policije, nakon što su se u medijima pojavile informacije da je nestali Splićanin viđen u Novom Sadu, MUP je krenuo sa dodatnim proverama kako bi ovaj slučaj koji mesecima trese Srbiju bio bar za korak bliž epilogu.

Urađene su sve dodatne provere. Pregledani su podaci sa nadzornih kamera, sve je prekontrolisano… Proveren je i ceo sistem prijava – kaže izvor i otkriva da je ustanovljeno je da je stariji sugrađanin podneo prijavu da je primetio osobu koja podseća na Meteja.

Takođe, i jedna građanka je prijavila da je navodno videla Mateja. MUP sve proverava i nastavlja intezivno da radi na slučaju – kaže izvor.

Podsetimo, o nestalom Perišu po prvi put se oglasio i administrator grupe “Nestali Matej Periš” i viber grupe “Pravda za Mateja Periša”, Marko Markanović.

On je, između ostalog govorio i o lažnim dojavama, kao i o ljudima koji objavljuju fotošopirane snimke i fotografije Mateja Periša i tako prave pometnju i ometaju istragu, piše republika.

Marko tvrdi da su njegovi profili jedini koji izbacuju validne infromacije, kao i da je on u stalnom kontaktu sa Nenadom Perišom, a kaže i da neretko stižu prtnje na profil.

Prtnje obično dolaze meni koji vodim taj profil, to Nenadu i ne javljam, ne želim da smetam čoveku. Ako mi taj dan dođe 10 pretnji, taj mobilni odnesem u policiju i oni reaguju. Poliicija svaku dojavu proveri, lažne dojave su tu da se skrene sa istrage. Dolazile su dojave da je Matej viđen u Novom Sadu, Beogradu, nijedna dojava nije bila tačna – kaže Markanović.

Add Comment