Vic Dana: Hoće da je malo…

Nagovara Ivica sestru na ses:Marice ‘ajmo se jeat!Ivice ti nisi normalan, pa mi smo u rodu!Marice ne seri, znaš da je to super.I pristane Marica.Odoše oni u podrum i kaaju se. Uto dolazi otac ranije s posla i odlazi u podrum. Kad ih je vidio zaurla:Što to radite Mali Ivica kaže: Kaamo se!Na to će otac:Uh, dobro je, ja sam mislio da pu*ite.

Profesor matematike šalje faks ženi: Draga, sigurno shvataš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti da zadovoljiš. Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao ženom i zasta se iskreno nadam da te ovaj faks neće previse povrediti ili uzrujati.

Nakon posla idem do motela sa svojom 18-godišnjom asistentkinjom, ali doći ću kući pre ponoći. Tvoj muž.

Kada je stigao do motela, na recepciji ga je čekao pristigao faks od žene:Dragi moj, i ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18-godišnjim konobarom iz obližnjeg bara, a s obzirom da si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško za shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati. Tvoja žena.

Add Comment