TEK JOJ JE 24 GODINE, A NEĆETE VEROVATI KOLIKO DECE IMA: Š0KIRALA je IZJAVOM šta joj je SLEDEĆI KORAK

Kristina Ozturk, 24-godišnja Ruskinja, upoznala je 57-godišnjeg Galupa pre nekoliko godina na odmoru u Gruziji i odmah su, kako kažu, „kliknuli”. Prvu ćerku je rodila sa 17 godina, a danas, pet godina kasnije, ima 22 dece – i ne planira da stane. Drugu decu, kaže, nije rađala prirodnim putem, već je imala surogat majke kojima je uslugu platila ukupno 138.000 funti, odnosno 1.200.000 kuna.

Oduvek sam sanjala da imam veliku porodicu, a takođe i moj muž. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo da zajedno ostvarimo san. Ne znam da li smo najveća porodica na svetu, ali znam da smo najsrećniji“, rekla je ova mlada majka koja trenutno živi sa 16 dadilja u Batumiju. Ne misli da je nešto propustila iz mladosti što je rano postala majka, naprotiv, raduje se još dece. “Dnevno trošimo oko 3.500 do 4.200 funti (30.500 do 36.500 kuna) dnevno na potrepštine za bebe, nekad manje, nekad više.

Dadiljama plaćamo oko 3.000 kuna dnevno. Trenutno živimo u trospratnici, a u budućnosti ćemo moraće da se izgradi ili kupi još. Još uvek nemamo tačan plan, za sada ima mesta za sve nas.” Kako prenosi LADbible, par je prvo planirao da ima jedno dete godišnje, ali su shvatili da imaju prilike za više njih u kraćem vremenskom periodu.

Add Comment