GOTOVO JE, POTPISAN JE PAPIR: Duško Tošić na sedmom nebu, sija od sreće!

Dušku Tošiću istekla zabrana prilaska, ali bivši fudbaler nije još u svom porodičnom domu već u Turskoj.Zbog poslovnih obaveza, Tošić već neko vreme boravi u Istanbulu, a uzevši u obzir vesti koje stižu iz turske prestonice, sav trud se isplatio.

Naime, uspešnu menadžersku karijeru, Duško je obogatio transferom za pohvalu. Reč je mađarskom fudbaleru Kevinu Vargi, koji je zahvaljujući Tošićevom posredovanju zaigrao za turski Kasimpaša.

Suprug Jelene Karleuše pohvalio se poslovnim uspehom na , a sudeći po osmehu na licu mladog fudbalera, spreman je za pobede i zadovoljan novim ugovorom.

Podsetimo, fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, pre nekoliko dana proslavlio 37. rođendan.Na društvenim mrežama su se oglasile njegove brojne kolege i prijatelji, koje su kačile zajedničke fotografije sa njim.On je okupio uglavnom muško društvo u jednom restoranu, a pozvao je i muzičare koji su mu celo veče ispunjavali muzičke želje.

Rođendanska torta je bila u obliku fudbaleske lopte, a Duško je baš sa njom u ruci nasmejano pozirao.

Na društvenoj mreži “isplivao” video snimak na kom je Duško sedeo za stolom, a tamburaši su mu prišli i zapevali pesmu Šabana Šaulića “S namerom dođoh u veliki grad”.

Na snimku je deo pesme koju je Duško otpevao: “Ja sam počeo da lutam, ja više ne znam s kim. Venčavao sam se i razvodio”.Za to vreme Jelena je bila u Dubaiju sa menadžerom i prijateljem Zoranom Birtaševićem, gde je imala zakazan koncert.

Add Comment