Š0K U BOLNICI! Otac troje dece došao da OPERIŠE kilu, a ono što su mu LEKARI PRONAŠLI dugo će se PREPRIČAVATI – fenomen koji je ZAPREPASTIO SVE

Otac (67) troje dece, primljen je u jednu bolnicu jer je trebao da operiše kilu, ali su lekari ostali šokirani kada su shvatili da njegova izbočina sadrži testis i ženske genitalijeOvaj čovek koje je rođen bez jednog testitsa otišao je u bolnicu jer se požalio na otok koji je godinama imao na preponama.Hirurzi su pregledali masu veličine 15 cm, a onda ustanovili da se unutra nalazi materica, grlić materice, jajovod, jajnik i testis koji mu nedostaje!

Oženjenom muškarcu koji je rođen sa muškim genitalijama lekari su dijagnostikovali sindrom Milerovog kanala – koje se opisuje kao izuzetno retko stanje kada muškarac ima i ženske i muške polne organe, prenosi Daily Mail.U medicinskoj literaturi ovakvih slučajeva je prijavljeno samo oko 200. Takozvani Milerov kanal se kod većine muškaraca raspada u ranom dobu, ali kod pojedinih slučajeva se to ne dešava, pa dolazi do razvoja oba reproduktivna organa.

Simptomi ovog stanja uglavnom uključuju kilu na preponama, a ženaki polni organi mogu dugo da budu neotkriveni kod osobe koja pati od ovog sindroma.Lekari su mu konstatovali kilu, koja prodire na prepone, što je jedna od najčešćih koja pogađa muškarce.Prilikom operacije doktori su pronašli “struktiru nalik kruški”, da bi shvatili das e radi o ženskoj materici. Takođe su pronašli testis na kojem je bio pričvršćen jajnik.

Zanimljivo je da ovaj sindrom uglavnom otežana muškarcima da budu plodni, ali kod ovog oca nije uticalo na to, pa je uspeo da dobije čak troje dece.Lekari objašnjavaju da kada se dete rodi sa Milerovim sindromom, moraju da odluče kog pola će da bude, a često je potrebna operacija i polni hormoni.

Add Comment