POZNATE DAME JE BACAO POD NOGE, DEBELO JE VEĆ U PENZIJI: Ovako danas izgleda Petar Kapisoda! (FOTO)

Pre dvadesetak godina Petar Kapisoda „harao“ je rukometnim terenima Evrope, ali je podjednako uspešno osvajao devojačka srca. Spisak njegovih ljubavnih poduhvata je poduži, a dobro upućeni kažu da mu mnoge poznate dame nisu odolele.Naočiti Cetinjanin rođen je pre 45 godina i, mada se već duže ne bavi aktivno sportom, i dalje odlično izgleda. Štaviše, godine su mu donele zrelost koja se odlično uklopila u urođeni šarm. Čak je i „nedostatak kose“, za mnoge muškarce hendikep, pretvorio u „adut“.

Danas obavlja odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, pa su skoro sva njegova pojavljivanja vezana za promociju sporta kome je posvetio život.Nisam voleo suva atletska zagrevanja tokom priprema, a najmanje sam voleo da stojim u vrsti. Nije me držalo mesto. Voleo sam da budem fit i uvek sam trenirao više od ostalih. Vežbam i danas kad sam „debelo“ u penziji ‒ rekao je Petar za jedan crnogorski portal, prisećajući se dana kada je svakodnevno bio na terenu.

Petar Kapisoda želeo je da postane vojni pilotVojska me je uvek privlačila. Hteo sam da upišem Vojnu vazduhoplovnu akademiju i postanem vojni pilot, ali mi je rat koji se desio devedesetih poremetio planove ‒ otkrio je tom prilikom i dodao da sada uživa u skijanju i vožnji motorom.

Add Comment