NOVA LJUBAV GRADONAČELNIKA BANJALUKE JE BIVŠA DEVOJKA SINA SRPSKE PEVAČICE: Imao je jako turbulentne veze!

Kristina Beronja, nova devojka Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, na crvenom tepihu Banja Luka Festa privukla je mnogo pažnje.Navodno, Kristina i Draško upoznali su se putem društvenih mreža.Atraktivna brineta, damskog držanja i raskošne lepote, pobrala je brojne pohvale modnih kritičara, a ova devojka domaćoj javnosti navodno nije nepoznata.

Naime, priča se da je Kristina, pre nego što je osvojila srce Draška Stanivukovića, ljubila sina naše poznate pevačice.Naime, pre nego što je na ludi kamen stao sa Bogdanom Ražnatović i konačno se skrasio, Veljko Ražnatović imao je buran emotivni život. Spisak njegovih bivših devojaka malo je duži, a na njemu se našla i studentkinja Fakulteta za medije i komunikaciju, Kristina Beronja, tvrdi Story.

Veza Veljka Ražnatovića i sadašnje devojke Draška Stanivukovića bila je kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi, tvrdi izvor pomenutog magazina.Sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti – otkrio je jedan Stanivukovićev prijatelj pre nekoliko dana.U šali je dodao da Draško nije odustao od namere da se oženi do kraja mandata.

Loading...

Add Comment