DA LI JE VELIČINA ŽENSKE STVARI BITNA ZA ODNOSE? Bukvalno je sramota NE ZNATI OVAKVE STVARI

Da li je zaista svejedno koliko je velika i raširena vagna? Da li je drugačiji osećaj? Da li se na veličinu vagne može uticati? Dok su svi – kako muškarci, tako i žene – zaokupljeni diskusijom o veličini, dužini, širini i upotrebljivosti pensa, svi smo zaboravili na karakteristike vagne. Iako to pitanje postoji u 60% ženskih glava, o njemu gotovo ni jedna ne progovori na glas. Isto kao što je puno muškaraca opterećeno veličinom svoga uda, isto tako veličina vagne brine mnoge žene. Ako je pens malo veći, daju mu se svi mogući komplimenti, dok se većim vagiama, upravo suprotno, daruju svi mogući ponižavajući nazivi, kao što je i “rupa bez dna”.

Vagna se menja Kada muškarac razvije sva sekundarna sekualna obeležja, dakle kada prebrodi problematično razdoblje puberteta, njegov penis ostane više ili manje iste veličine ceo život. Vagna nakon puberteta ne zadrži istu veličinu ceo život, već na nju utiče puno faktora. Razlika je samo u tome što neke žene s pravilnim izvođenjem određenih vežbi za vagnalne mišiće zadrže svoju vagnu uskom i malenom, dok druge na promene svoje vagne ne polažu previše pažnje.

Doba nevinosti Svaka žena u vreme svog devičanstva zadrži misao na svoju savršenu vagnu, koja je uska i mala. Podariti muškarcu svoju nevinost, znači podariti mu nešto savršeno. Nešto, što će mu davati izuzetne sekualne užitke i nešto što još niko pre njega nije dotakao. Ženski polni organ se promeni već prilikom prvog sesa. Kod nekih je ta promena popraćena bolom, kod drugih blagim krvarenjem, kod trećih ničime. Budući da je vreme nevinosti povezano s osećajnošću, estetikom, nežnošću i mladošću, često se s istim pridevima povezuje takođe mala i uska vagna. Šta sve utiče na veličinu vagne? Na veličinu vagne i na njenu promenu utiče puno faktora. Najuočljiviji spoljašnji pokazatelj, koji daje utisak o veličini, su male stidne usne. Na oblik i veličinu vagne utiču i godine. Što je devojka starija, to se njena vagna više menja, zato je dobro već od prvog sekualnog odnosa praktikovati vežbe za očuvanje uske vagne.

Polni organ se menja već i samim polnim odnosom ili rođenjem deteta. Na njen oblik mogu uticati ginekološki problemi te takođe peneriranje s neprimerenim ili prevelikim predmetima s namerom mastuiranja. Sve navedeno uzrokuje širenje vagnalnih mišića i unutrašnjih zidova. Uža vagna obećava bolji seks Stručnjaci se za uskost i vežbu vagne zauzimaju sa oba stanovišta, kako sa ženskog, tako i s muškog. Za muškarce uža vagna označava uži prihvat njihovog pensa pa tako i veći užitak prilikom sekualnog odnosa. Neki od stručnjaka i kozmetičara tvrde da će se žene zahvaljujući užoj vagni osećati poželjnije i privlačnije svom partneru. Njihova ‘fit’ vagna ne bi trebalo da pruža užitak samo njemu, već takođe damama, budući da će na takav način tokom sesa češće doživljavati orazam. Ne samo to, žene s užom vagnom čak i peis svog partnera osećaju intenzivnije, piše “Intimate Medicine”.

Add Comment