LJUBAV IM CVETALA SVE DOK NIJE DOŠLO DO INTIMNIH ODNOSA: “Kada je skinuo bokserice, ZAPREPASTILA SAM SE”! (VIDEO)

Amerikanka Emili Mekinon skupila je hraborsti i podelila na TikToku svoje neprijatno ljubavno iskustvo, o kome verovatno niko živ ne bi želeo da priča da je na njenom mestu.Ona je, naime, ispričala kako je preko društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje upoznala momka kojeg nije želela da imenuje.Nakon dugog dopisivanja, njih dvoje su stupili u ljubavnu vezu i sve je funkcionisalo besprekorno dok nije došao trenutak da imaju i intimne odnose.U to vreme, njen partner je bio student, a sa razlogom ili ne, nije baš mario za higijenu.

Kada smo jednom prilikom otišli kod njega kući i kada je trebalo da spavamo, on je skinuo bokserice i zaprepastila sam se. Gaće su bile prljave i flekave, a tek taj smrad… Tako je smrdelo da mi sse smučilo i nije mi padalo na pamet da spavam sa njim, niti da ga više vidim – navela je Emili, prenosi Dejli star.Otkrila je takođe da je tog dana bila vrlo neprijatna prema njemu, a da se on ponašao kao da ne zna o čemu se radi i kao da je sve normalno.

Štaviše, ne samo da mu nije bilo neprijatno što ga je devojka videla zapuštenog, neokupanog i sa prljavim gaćama, već je njegov ponos povredila do te mere da ju je tužio.Mislila sam da ga više neću videti, ali posle nekoliko dana, čula sam kako neko zvoni na vratima. Kada sam otvorila, stajao je gospodin u odelu, predstavivši se kao advokat mog bivšeg dečka.

Čovek mi je predao papire i otišao, a unutra je bila pokrenuta tužba jer sam navodno prekršila usmeni dogovor da ćemo imati s*ks – istakla je Emili.Dodla je takođe da je kontaktirala njegovog oca advokata, o kom je njen bivši partner mnogo pričao, a sa njim je dogovorila sastanak kako bi ga upitala da li je normalno to što je njegov sin uradio.Emili željno čeka taj sastanak, a epilog priče nestrpljivo iščekuju i njeni pratioci na društvenim mrežama.

Add Comment