STRAŠNO! NAŠ PEVAČ OPLJAČKAN, UZELI MU SVE PARE IZ STANA: VAN SEBE, napustio hitno BEOGRAD!

Pevač Vlado Marić, kao i njegove kolege pogođen je korona krizom, i već skoro godinu dana nigde ne nastupa! Kao i većina on je iskoristio vreme kako bi pripremio novu pesmu koju je planirao da izda u septembru, ali nakon incidenta koji se dogodio on je potpuno van sebe, i već danima ne može da se oporavi.

Izgleda da je pevač baš kao i njegov direktor Saša Popović, ovog puta bio laka meta za lopove. Oni su danima pratili njegovo kretanje i kada su sve dobro isplanirali krenuli su u akciju.Vlado je potpuno van sebe, nakon celog događaja je napustio Beograd i otišao kod svojih roditelja. On je vreme provodio u studiju koji je nedaleko od njegove zgrade,i očigledno je bio idealna meta za lopove pošto uveče nikada nije bio u stanu – priča njegov prijatelj, i dodajeIz stana su mu odneli novac koji je imao, kao i nešto zlata.Ceo slučaj je prijavljen.Kako priznaje Vlado nije očekivao da će mu se sve ovo desiti, te je angažovao odmah firmu koja će se pobrinuti da se ovakve stvari više ne dešavaju.

Nažalost nisam mogao da pretpostavim da će me neko opljačkati, ali ovo mi je lekcija života. Angažovao sam firmu koja će ugraditi alarm u stan i na taj način zaustaviti nekog sledećeg u sličnom pokušaju. Trenutno sam sa porodicom, i trudim se da sve zaboravim, jer je veliki šok ući u stan i videti sve ispreturano.Nadam se da ćemo uskoro krenuti sa nastupima u punom kapacitetu – rekao je on.

Loading...

Add Comment