ŠEŠELJ O SERIJI “PORODICA”: Svi su slušali šta je lider radikala imao da kaže o Miloševićima

Lider SRS, Vojislav Šešelj, poručio je za Alo da nije neki naročito veliki kvalitet serije “Porodica”.Milism da bi bilo bolje da je Aleksandar Berček glumio Miloševića, a Nela Mihajlović Miru. S druge strane, Uliks Fehmiu je izvanredan glumac i na odličan način je dočarao sve Đinđićeve tikove. Generalno verodostojno je prikazano ono što se dešavalo – poručio je on.

Serija o padu porodice Milošević sinoć je izazvala buru reakcija i na društvenim mrežama. Nakon što je prvu epizodu pogledalo 1.624.000 ljudi na RTS, uz udeo u gledanosti veći od 37 odsto, gotovo da nije bilo onih koji su ostali ravnodušni i nisu osetili potrebu da javno podele svoje stavove.

Već od uvodne špice prve epizode, utisci o seriji i likovima iz bliske istorije preplavili su internet. Komentari koje gledaoci i dalje, dan nakon emitovanja, ostavljaju na svojim profilima govore o glumačkoj podeli, sličnostima sa istorijskim likovima koji su u seriji prikazani, dijalozima i samim događajima u koje nas uvodi prva epizoda.

Add Comment