ŠOTRA PROGOVORIO O POZIVU KOJI MU JE UPUTILA DANIJELA ŠTAJNFELD: Javio se na telefon, a ona mu je TRAŽILA USLUGU

Glumica Danijela Štajnfeld koja je prošlog petka u Višem javnom tužilaštvu prijavila starijeg kolegu Branislava Lečića , pre nego što se odselila u Ameriku imala je veliki uspon u karijeri, a publika je pre svega pamti po ulogama u Šotrinoj “Ivakovoj slavi” i “Ranjenom orlu”.Danijelu i mnoge kolege iz tog perioda pamte kao pravo osveženje na domaćoj glumačkoj sceni, a čuveni scenarista i reditelj Zdravko Šotra za Nova.rs ispričao je šta se dešavalo te 2005. godine, kada joj je poverio ulogu u filmu “Ivkova slava”, a zatim 2008. i ulogu u seriji “Ranjeni orao”. Šotra je između ostalog ispričao i kako je i kad saznao za njenu odluku da ode u Ameriku.

“Bila je talentovana mlada devojka. Njena uloga u “Ivkovoj slavi” nije bila velika ali ju je ona sjajno odigrala. Kasnije sam joj dao i ulogu u “Ranjenom orlu”. Sećam se da mi je jednog dana zazvonio telefon, ona je bila s druge strane. Zamolila me je tada da joj napišem preporuku pošto odlazi u Ameriku. Rekao sam joj: “Znaš šta Danijela, napiši šta god hoćeš i potpiši mene”. Značila joj je moja preporuka. Od tada se nismo više čuli, ako me dobro sećanje služi”, priča Šotra.

Šotra ističe da međutim ipak ne želi da komentariše Danijeline optužbe da ju je silovao Branislav Lečić sve dok se ne donese sudska presuda.Ja ne bih zauzimao nijednu stranu za sad. Neka ostane nešto i za sud. Ovo je kao u srednjem veku lov na veštice. Kad počne opšta histerija onda udri. Jedni vrište na nju, jedni vrište na njega. Šta ja da kažem ili šta vi da kažete?”, završava Šotra.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila , dok je javnost u ponedeljak saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku. Nakon što su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf, te da su optužbe Danijele Štajnfeld gnusna laž. U međuvremenu, Beogradsko dramsko pozorište je na zahtev većeg dela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, odlučilo da izuzme Lečića iz predstojećih igranja. Lečić je juče inače saopštio i da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije.

Loading...

Add Comment