SLEDEĆA PANDEMIJA MOGLA BI DA BUDE 10 PUTA GORA OD KORONE! Bil Gejts je upravo saopštio STRAŠNO upozorenje!

Slavni biznismen čija su brojna predviđanja ostvarila – kao i ono o pojavi epidemije, najavio je još jednu zdravstvenu katastofu koja nam preti, a kaže kako će biti znatno gora i pogunija.Za neke altruistični humanista, za druge beskrupulozni biznismen u pozadini – jedno je sigurno, Bill Gates je uspešan čovek čije reči ne treba uzimati olako.

Naime, taj je osnivač Microsofta još 2015. rekao ‘stiže nam pandemija, a mi umesto da se pripremamo na nju kao za at, pravimo se da se ništa ne događa’, a isto ponovio u novembru 2019. godine otkrivajući svoje predviđanje o nadolazećoj zdravstvenoj pošasti koja će po njemu uskoro ‘protutnjati svetom’.Takođe, već je tada prorekao kako će biti reč o bolesti koja će se širiti slično kao grip, ali o to neće biti grip već ‘bolest koju svet još dosad nije video, a to će se dogoditi u nekom momentu u sledećih 10 godina’.

Danas, u 2021., nakon godinu dana borbe s koronavirusom te brojnim preprekama i promenama koje je epidemija donela za ceo svet, njegovo proročanstvo kao da se ostvarilo. Ali, Gates nije ‘gotov’ s upozorenjima, pa je tako za nemačke medije izjavio da nam verovatno stiže još jedna koja bi mogla biti i do 10 puta gora od kovida.Ova je pandemija loša, ali buduća pandemija mogla bi biti 10 puta ozbiljnija – rekao je te apelovao na vlade sveta da se bolje pripreme na zdravstvene pretnje koje nam stižu.

Trenutno za nekontrolisano širenje nekog takvog ili još opasnijeg virusa nismo spremni – prenosi njegove reči Entrepreneur.Ipak, kaže da postoji ‘pozitivna strana kovida, ako se takvom može nazvati, a to su dosadašnje lekcije koje nam je dala, a ojačale su nas i edukovale.

Takođe, dodao je da se ova trenutna pandemija razvila pre pet godina, svet ne bi imao vakcinu u tako kratkom vremenu, pa je čestitao naučnicima na postizanju tako brzog napretka u razvoju injekcije. Pozvao je vladare da pravedno distribuiraju vakcinu i istaknuo kako se nada da će se situacija ipak promeniti tokom sledećih godina.Tome će sigurno doprineti i daljem napretku nauke i tehnologije te ćemo, osim epidemioloških znanja koja smo stekli tokom korone, moći iskoristiti sve prednosti lekova, testiranja, vakcine ističe Gates.

Add Comment