CECA DOVELA ANASTASIJU KOD DEČKA U RESTORAN! Ono što je usledilo ZBUNILO ČITAVU JAVNOST, šta se dešava?

Otkako je kao bomba odjeknula vest da Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka, devet godina mlađeg ugostitelja Bogdana Srejovića, ekipa Kurira im je za petama. Tako je bilo i prošlog petka.Balkanska zvezda je u podne dala pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu na Novom groblju, nakon čega se vratila u svoj dom na Dedinju, gde je bio porodični ručak. Ceca je ceo dan bila kod kuće, a uveče je sa ćerkom Anastasijom otišla u restoran na Novom Beogradu u kojem je njen partner menadžer.

U prilog tome svedoče fotografije koje je naš paparaco napravio. Ražnatovićka je sedela sa naslednicom i nekoliko prijatelja, a od Bogdana nije bilo ni traga ni glasa. Pevačica je u jednom trenutku pogledala kroz prozor i spazila našeg fotografa. Sudeći po izrazu lica, nije očekivala da će biti uslikana, pa je rukama prekrila lice.

Dok je Ceca sa ćerkom bila u restoranu, njen dečko se nije pojavio. One su se zadržale nekoliko sati, a oko 20 časova su i napustile lokal kako bi bile ispoštovane mere o radu ugostiteljskih objekata. A ako je suditi po društvenim mrežama, majka i ćerka su uživale na večeri i to su podelile na Instagram storiju.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Cecom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Ražnatovićka i Srejović su dva meseca u vezi. Ona je za Novu godinu decu upoznala sa Bogdanom i oboje su ga odlično prihvatili. Par je bio i na prvom zajedničkom zimovanju, na Jahorini, a kako mediji navode, Ceca će za Svetog Jovana da upozna Bogdanovu porodicu.

Add Comment