OVAJ LUDAK JE JUČE POSTAO NAJPOZNATIJI ČOVEK NA SVETU: Istina o njemu je još šokantnija od njegovog imidža (FOTO)

Angeli sebe opisuje kao šamana. Pre godinu dana napisao je na Fejsbuku: „Na šamanskom sam putu više od jedne decenije i imam mnogo različitih veština i darova“. Prema njegovom opisu, tu spadaju: proricanje sudbine kartama i runama, „energetsko lečenje“ i regresije. Takođe nudi „duhovnu samoodbranu“ kako bi se zaštitio od „energetskih vampira“.

Usred oluje Trampovih pristalica čovek sa crnim rogovima, krznenom kapom, golim torzom i velikom bradom, u ruci nosi koplje na koje je kablovskim vezicama zakačio američku zastavu.Ko je ovaj viking?

Džejk Angeli (32) je krajnje desničarski aktivista iz Arizone. On je vatreni Trampov obožavalac i već godinama nosi svoju masku.Angeli sebe opisuje kao šamana. Pre godinu dana napisao je na Fejsbuku: „Na šamanskom sam putu više od jedne decenije i imam mnogo različitih veština i darova“. Prema njegovom opisu, tu spadaju: proricanje sudbine kartama i runama, „energetsko lečenje“ i regresije. Takođe nudi „duhovnu samoodbranu“ kako bi se zaštitio od „energetskih vampira“.

Tvrdi da zarađuje novac uslugama poput ovih: sat vremena košta 33 dolara!

Pored toga, do nedavno se ponudio kao slobodnjak na Internetu. „Ja sam izuzetno talentovan glumac, glasovni glumac i pevač“, napisao je Angeli na nalogu koji je od tada izbrisan. Na platformi „fiverr“, koja je popularna među slobodnjacima, isporučivao je zvučne zapise za video zapise za porudžbine. Angeli pripada pokretu QAnon koji širi teorije zavere na mreži. Mnogi od njih su očigledno antisemiti. Pokret je dobio ime po osobi koja je tvrdila da ima tajno znanje o Trampovom predsedništvu na imidžu. Shodno tome, Tramp se navodno bori protiv „duboke države“ pedofila i trgovaca ljudima.Ludi svet u koji veruju i Riot Vikinzi!

Na Trampovom mitingu u februaru prošle godine, Angeli je nosio natpis na kome je pisalo: „Q me šalje“. Shodno tome, nedavno je više puta bio prisutan na protestima Trampovih pristalica. Takođe je demonstrirao protiv mera Korona virusa. Potom su Internetom kružile glasine da je Angeli zapravo levičarski radikal. Kao navodni dokazi, često desničarski ekstremistički prikazi prikazivali su fotografije Angela na skupu „Crni životi su bitni“.

Ukoliko Vam se dopada ovaj arizonski šaman, ili imate želju da na proteste idete u njegovom stilu, Jelena Milić je na Tviteru podelila kako da “iskopirate njegov look”. Naravno, biće vam neophodan i ŠAMANSKI budžet.

Loading...

Add Comment