SVI GLEDALI U MEĐUNOŽJE ĐORĐA DAVIDA! Isplivale fotke gde on nosi samo gaće! Žiri ga stavio na muke zbog toga!

Saša Popović je počeo da se raspituje za pozorišnu predstavu u kojoj roker i član žirija ovog muzičkog talent šou-programa tumači jednu od uloga, budući da su u nekolicini dnevnih i nedeljnih publikacija završile fotografije u kojima David na sceni nosi samo donji veš.U poslednjoj emitovanoj emisiji Zvezda Granda pokrenuta je škakljiva tema vezana za Đorđa Davida.

Naime, Saša Popović je počeo da se raspituje za pozorišnu predstavu u kojoj roker i član žirija ovog muzičkog talent šou-programa tumači jednu od uloga, budući da su u nekolicini dnevnih i nedeljnih publikacija završile fotografije u kojima David na sceni nosi samo donji veš.

Bila sam sinoć da gledam Đorđevu predstavu, ali on mi kaže da mora da se stavi suspenzor – rekla je uz osmeh Ana Bekuta, aludirajući na deo zaštitne opreme koju pretežno nose bokseri ne bi li zaštitili međunožje od udaraca.

Suspenzor je vrsta obuzdavanja neobuzdanog momenta kad su u pitanju predstave, i to jednostavno mora da postoji čisto da bi sve bilo pismeno – objasnio je roker uz osmeh, čime je izazvao lavinu komentara u studiju.Skidamo se u predstavi, ali ne skroz. Ostajemo u majicama i gaćama. Uvek je prepuno, a žene čine 70% publike.

Add Comment