Zbog INTIMNOG SNIMKA bila na stubu srama, muž je sa decom izbacio iz kuće, danas je ne prepoznaju (FOTO)

Pevačica Sanja Stojanović postala je poznata široj javnosti učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, 2007. godine.Nakon takmičenja, Sanja je snimila nekoliko pesama, a pred njom je mogla biti blistava karijera, kako su mnogi i prognozirali. Ipak, skandal koji se dogodio kada je u javnosti isplivao njen eksplicitni video, dok je imala intimne odnose sa bivšim dečkom , nagnali su , ovu tada izrazito mladu pevačicu, da odustane od karijere. “Pa, nekako ja nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima. Sada mi to ne predstavlja nikakav problem, ni da prokomentarišem ni da o tome nešto kažem. Tada mi je to bio takav tabu, ja sam tada imala 20 godina. Opet kažem, nezrelost je učinila svoje, nespremnost. Sada je to već nešto drugačije.

Sa 30 i kusur godina malo drugačije razmišljam”, kazala je Stojanovićeva nekoliko godina nakon ovog skandala.Nakon što je 2007. godine objavila prvu pesmu “Varaš me”, Sanja je ubrzo napustila estradne vode, objasnivši da se povlači zbog trudnoće. U martu 2008. rodila je ćerku Anastasiju, a pojavila se i u rijatiliju “Farma” 2010 godine.Iz braka sa suprugom Goranom, Sanja ima i sina Ognjena kojeg je dobila 2012.godine Sanja se vratila na muzičku scenu povratničkom pesmom “Zapaljiva” i ponovo krenula da krči sebi put na estradnom nebu, međutim, i u ovome je usporio još jedan ne baš tako lep događaj. Prošle godine Sanja se razvela, a u javnost je dospela priča da je tadašnji suprug izbacio iz stana sa dvoje male dece.Kako je pisao “Espreso”, pošto stan koji je Sanja iznajmila za nju i decu nije bio do kraja opremljen, ona je sa njima umalo mogla da završi na ulici, ali od toga ju je spasio njen svekar.

Sanja je sa decom privremeno boravila kod njega, a onda se preselila u pomenuti stan. Sanja se u decembru prošle godine i zvanično razvela.Prosto je, mi više ne možemo da funkcionišemo, a detalje bih zadržala za sebe. Kada se nešto završi više nije ni bitno zašto je to tako, prekinuto je i to je to”, rekla je ona nedugo zatim, za Srbija Danas.Ono što je takođe zanimljivo, jeste Sanjin izgled koji se drastično promenio od kada je učestovala u “Zvezdama Granda”. Ona je sada plavuša sa znatno većim usnama, pa je mnogi i ne prepoznaju.

Add Comment