Vic DANA: Mujo je ….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Tuzi fata Muju zbog silo*anja sudiji.– “Dakle vi tvrdite da vas je Mujo sil*vao u kukurizu!”

Fata:– “Nije on mene sil*vao u kukuruzu, vec u pi*ku gospodine sudija.”Sudija:– “A jeste li se vi branili i zvali u pomoc?

”Fata:– “Ma jok, ja sam mu samo rekla: j*bi, j*bi Mujo, al’ znaj na sudu ima da ti na*ebes…

Našao sam novi posao i odrađujem otkazni rok. Šef koji me nimalo ne cijeni već me iskorištavao da radim za minimalac uz izlike da “smo u krizi” iako firma posluje odlično sada mi nudi sve živo da ostanem. Bolje uvjete, neradni vikend, čak mi je i isprintao papir sa izjavom da će mi plaća biti točno toliko novaca da potpišem. To sve samo zato što zna da sam mu ja najbolji radnik i da će mu njegovi “rođaci i kumovi” koje je zaposlio upropastiti firmu a nitko stručan neće raditi za njega.

Kad sam sve odbio, pokušao me prisilno zadržati maksimalnim zakonskom otkaznim rokom, ali ja sam čuvao 2 tjedna godišnjeg samo zbog toga. Danijele, sretno i dabog da ti djeca radila u uvjetima koje si meni priuštio zbog svoje pohlepe!Ja sam hirurg, radim u jednoj Bolnici u Beogradu. Devojka čije stanje pratim još otkad je imala 6 god(sad ima 17) mi je kada je ležala u bolnici slučajno rekla mama, ja sam se našli i rekao : zlato majkino, ljubav majkina se uplašila, ide majka s tobom na MR. Mala me idalje zove mama. Osećaj je neopisiv. Ja sam postao ponosna majka. P. S imam dva odrasla deteta sa posebnim potrebama koji ne pričaju, i zato mi je mnogo drago, volim je kao svoje dete.

Add Comment